Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  Op zaterdag 23 september vindt de jaarlijkse Burendag van het Oranjefonds plaats. Vanuit het Oranjefonds heeft de Stichting Integrale Streekschool Hoenderloo (SISH) een bijdrage ontvangen om alvast samen met de kinderen en ouders uit Hoenderloo en omstreken een start te maken met het ontwikkelen van een natuurlijk speelplein. Dit past volledig in de visie voor de nieuwe school, waar  natuuronderwijs een belangrijke rol gaat spelen. Het bestuur verwacht dat de school augustus 2018 zal worden geopend.

  Deze ochtend wil men met z'n allen een groot insectenhotel gaan bouwen en met boomstammen een klein spring/klim parcours maken. In het voorjaar zal weer een dergelijke ochtend georganiseerd gaan worden, waarbij men het idee heeft om een wilgentenenhut te gaan bouwen en een blotevoetenpad aan te leggen.

  Op 23 september vinden de werkzaamheden plaats van 9.00 tot 12.30 uur op het schoolplein van de voormalige basisschool De kakelhof en de ochtend zal worden afgesloten met een gezamenlijke lunch ter plaatse.

  Graag hoort het bestuur van te voren of en met hoeveel personen men komt, dit ook in verband met de lunch. U kunt dit doorgeven via de facebookpagina: Integrale Streekschool Hoenderloo of door een email te sturen naar [email protected].

  Deze werkochtend is niet de officiële DoeDag die altijd in het najaar wordt gehouden. Die vindt in oktober plaats en zeer binnenkort krijgt u te lezen op welke datum die dit jaar zal gaan plaats hebben.

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015