Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  Op de oproep aan de bezoekers van de site van Hoenderloo om zelf geschoten natuurfoto’s in te sturen hebben we weer een reactie gekregen. Al eerder hebben we prachtige foto’s kunnen tonen van Marie Bruggeling en nu heeft Ria de Geit mooie foto’s gemaild. Het is bekend dat Ria veel en vaak de natuur in trekt en daar intens van geniet. Zo heeft ze op het Dabbelose Pad een prachtige geschubte inktzwam gefotografeerd, volgens haar eetbaar en zelfs bijzonder smakelijk.

  Op haar ‘zwerftochten’ is ze het vosje op De Hoge Veluwe ook tegen gekomen. Het diertje trekt zich weinig aan van de mensen om zich heen en gaat gewoon door met waar het mee bezig is. Dit mooie diertje zal dus vast al heel vaak op de foto gezet zijn. Ook door Ria dus.

  De derde en laatste foto die ze gestuurd heeft komt van het Deelerwoud en daar kan men zo maar Schotse Hooglanders tegen komen. Ook daar kan men rustig langs wandelen en fietsen zonder dat het paniek geeft bij de dieren.

  Ria, hartstikke bedankt voor je prachtige foto’s. En we houden ons aanbevolen!!!! Ook voor foto’s van andere bezoekers en we zijn er van overtuigd dat die er volop zijn. Dus: [email protected] en even aangeven waar ze foto’s gemaakt zijn.

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015