Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  Het was druk gisteravond bij de Sint Maarten activiteit van HAJO. Om 18.00 uur hadden zich veel kinderen en (groot)ouders verzameld in ’t Dorpshuus om met een lampion door een deel van Hoenderloo te gaan lopen. En te zingen natuurlijk aan de deuren om daarmee iets lekkers te verdienen. Maar voordat iedereen vertrok kreeg men het verhaal over Sint Maarten te horen van (juf) Vera.

  Dat wisten de kinderen tenminste waar het hele verhaal van Sint Maarten vandaan komt. Altijd handig om te weten. Vervolgens ging iedereen op pad en aan de overvolle tassen en zakken met snoep te zien toen men terug kwam is er onderweg ontzettend goed gezongen. Er was werkelijk heel veel snoep uitgedeeld aan de deuren en de snoeptrommels in menig huishouden zit nu overvol. Het enthousiasme bij de kinderen en (groot)ouders was hartverwarmend en om lichamelijk een beetje warmer te worden was er in ’t Dorpshuus bijvoorbeeld warme chocolademelk en zelf gebakken cake. Zo kon men ook even lekker napraten.

  De leden van HAJO willen alle kinderen en (groot)ouders die gisteren gekomen waren gigantisch bedanken voor hun aanwezigheid. Ook een paar vriendjes en vriendinnetjes van Hoenderlose kinderen hebben mee gelopen en gezongen, wat uiteraard ook ontzettend leuk was. Het was super gezellig. Ook de mensen die de deur hebben open gedaan voor de kinderen en ze iets lekkers hebben gegeven, heel, heel erg bedankt!

  Sommige kinderen konden er maar niet genoeg van krijgen. Zo ook Luc; die gaf in ’t Dorpshuus nog even een privé showtje weg. Hij had de smaak helemaal te pakken.

  Klik hier voor nog een paar foto’s van gisteravond!

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015