Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  Een zaterdag dat allebei de meisjesteams van GTH/Torpedo lekker thuis in ’t Dorpshuus van Hoenderloo een wedstrijd mogen spelen. Dat is vandaag het geval en meisjes B ‘trapt’ om 09.00 uur als eerste af. Proberen weer een beetje vertrouwen te tanken na de verlieswedstrijd tegen de koploper op 20 januari. Voor de eerste keer sinds lange tijd verloren de B-meisjes een wedstrijd, maar ja …. het niveau ligt in de eerste klasse toch wel even een flink stuk hoger. En als je dan tegen de koploper moet die nog geen punt verloren hebben. Tja …. Dat is lastig. Toch staan onze meisjes nog knap zesde met 5 punten uit 2 wedstrijden. De tegenstander van vandaag, Dynamo Apeldoorn MB3, staat zesde met ook 5 punten, maar dan uit 3 wedstrijden. Kan een spektakel worden dus.

  Om 11.00 uur begint meisjes C voor hun wedstrijd tegen Dynamo Apeldoorn MC 7. De Hoenderlose meisjes staan heel knap tweede met 8 punten uit 2 wedstrijden en de tegenstander van vandaag staat zesde en laatste met 2 punten uit 2 wedstrijden. Dat hoeft echter niets te zeggen, dus GTH ….. zet hem op! En probeer lekker te volleyballen en het net zo goed te doen als de laatste wedstrijd op 20 januari, toen jullie in Klarenbeek met 0-4 wonnen.

  Succes meisjes van GTH/Torpedo!

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015