Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  Het was een goed bewaard geheim waar de Hoenderlose seniorentocht gisteren naar toe zou gaan. Nadat de 53 deelnemers bij ’t Dorpshuus en Veldheim waren opgehaald reed de geweldig gezellige chauffeur de dagreizigers eerst naar Urk waar koffie met gebak werd genuttigd.

  Daar kon men ook even onder magnifieke weersomstandigheden, wat een verschil met vandaag, door de haven wandelen. Nadat iedereen weer in de bus zat reed de bus richting Hindeloopen, maar onderweg sprong gids Baukje bijna letterlijk voor de bus om er daarna heel enthousiast in te stappen. Ze bracht de senioren via een prachtige route door kleine gehuchtjes naar Hindeloopen en vertelde heel veel over de streek op een heel leuke manier. In Hindeloopen werd de lunch genuttigd, pannenkoeken.

  In dit mooie voormalige handelsstadje kon men vervolgens het Friese schaatsmuseum bezoeken en het plaatsje verkennen.

  Dat was op deze zonovergoten dag zeker warm, maar men vond vooral lekker een beetje verkoeling op de dijk bij het IJsselmeer. Uiteindelijk moest de terugreis weer aanvaard worden en deze gezellige dag eindigde heel smakelijk bij Activiteitenrestaurant De Krim waar een overheerlijk gezamenlijk diner genuttigd werd.

  Uiteraard kwam VIOS de ‘oudjes’ traditioneel muzikaal welkom heten, wat zeker zeer gewaardeerd werd.

  Vervoer terug was ook geen probleem aangezien degenen die naar huis gebracht moesten worden in één van de twee taxi’s kon stappen van De Veluwe Taxi, die had aangeboden dit kosteloos te verzorgen. En dan thuis lekker op de bank ploffen met de beentjes omhoog na een vast vermoeide, maar zeer geslaagde Hoenderlose seniorentocht.

  Om een beeld te krijgen van deze super leuke dag, bekijk de foto’s in het album door hier te klikken.

  In de Nieuwe Plaggensteker van juni nog meer over deze mooie dag!

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015