Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  Gisteren en vandaag zijn in totaal zo’n 600 plantjes gepoot in de plantenbakken van Hoenderloo. Gisteravond werden de lantaarnpaalplantenbakken gevuld met mooie plantjes door leden van de Hoenderlose Zaken Vereniging. De ‘binnenbakken’ waren bij loon- en grondverzetbedrijf Essenstam gevuld door Gonnie en Laurian Essenstam en vervolgens werden ze opgeladen.

  Voor de trekker met aanhanger uit reed de brandweer met hun wagen om de buitenbakken te voorzien van een beste plens water voordat de binnenbakken er in werden gezet.

  Zo fleurde Hoenderloo gaandeweg de avond steeds meer op. Dat kreeg vanmorgen nog een extra impuls doordat de fraaie houten piramideplantenbakken, door vrijwilligers op de DoeDag gemaakt, op hun plek gezet door de mensen van loon- en grondverzetbedrijf Essenstam. Zij brachten met de shovel, kraan en trekker met aanhanger de houten bouwwerken naar de vier plekken bij de invalswegen. Er staat er eentje bij Veldheim, Rust een Weinig, de Woeste Hoefweg/Krimweg en bij de Boer’n Box. Deze mannen hebben ze op hun plek gezet (met dank aan de grondeigenaren) en voorzagen ze van grond.

  Vervolgens kwamen de volgende vrijwilligers om ze te voorzien van potgrond, goede bemesting en de plantjes zelf.

  Het mag zeker gezegd worden, dat ziet er fleurig uit. Hulde!

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015