Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  Zo, dat is al weer een flink aantal weken geleden dat er iets gemeld is op de site van Hoenderloo over de vorderingen van de Plaggenhut. Dat betekent absoluut niet dat er in die tijd niets gebeurd is; men is praktisch iedere maandagmorgen wel aan de slag gegaan. Het waren dan echter vaak wat kleinere of wat minder zichtbare dingen die gedaan zijn en het moet geen bericht wordt voor het bericht. Gisteren hebben de vrijwilligers zich weer letterlijk en figuurlijk in het zweet gewerkt op de geweldige plek van de plaggenhut. Ondanks dat deze nog niet gereed is trekt die al veel bekijks. Van de mensen die het Plaggenstekerspad lopen, maar ook van andere passanten. Die kunnen ook zien dat alles in de moestuin goed begint te groeien. Vooral de boekweit staat al hoog. En dat levert onderstaande foto op.

  Wat een plaatje hé! Met de prachtig zonnige en droge periode is het bewateren van de moestuin nog een dingetje en daar is men nog over aan het bomen wat daar een fijne oplossing voor is. Nu moet er water gebracht worden met bakken water in kruiwagens en dan is elke 100 meter toch een heel eind. En het is een veel groter stuk dat met klotsende gieters gelopen moet worden. Maar daar komt vast een oplossing voor. Binnen is ook verder gewerkt en er is een prachtige houten tafel gemaakt die straks in de huiskamer komt te staan. De haard wordt ook stukje voor stukje verder opgemetseld. Zeker niet om er straks een vuurtje te stoken, maar om het te maken zoals het vroeger was.

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015