Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Nieuws

  De tweede editie van de Hoenderloo Fair, die vandaag plaats vond in het Hoenderlose Muziekbos, was net als de eerste van vorig jaar zeer geslaagd. Er was van alles te doen, te proeven, te bekijken en te beluisteren onder geweldige weersomstandigheden. En daar moet je als organisatie toch altijd een beetje geluk bij hebben. En dat hadden ze gelukkig! Het Muziekbos lag bezaaid met pas afgevallen bladeren en dat gaf nog weer even een extra sfeertje aan het toch al heel gezellige geheel. Verschillende plaatselijke ondernemers en organisaties presenteerden zichzelf, aangevuld met kramen met mensen van buiten het dorp. Samen maakten ze er een hartstikke leuk geheel van. In ’t Dorpshuus was een kleine tentoonstelling ingericht over het thema van deze Fair, namelijk de schrijver A. den Doolaard, die van 1954 tot en met zijn dood in 1994 inwoner was van Hoenderloo. In de sooszaal werden lezingen over hem gehouden. Voor ieder wat wils op deze Hoenderloo Fair, het was top!


  Hoenderrit

  De Hoenderrit kende ook haar tweede rit en de bijna 80 deelnemers hebben een hartstikke leuke en goed georganiseerde toerrit gehad. Mede-organisator Ilja Hengeveld toonde zich zeer tevreden en kreeg veel complimenten van de deelnemers. De meesten eindigden op een weiland nabij de Fair, zodat men daar ook nog even sfeer kon gaan proeven. En het publiek kon de oldtimers bewonderen. Bij deze rit ook een aantal Hoenderlose deelnemers.

  Je weet het natuurlijk nooit, maar het lijkt er op dat deze beide evenementen, die op een mooie manier aan elkaar verbonden zijn, in 2017 ook weer op de Hoenderlose evenementenkalender zullen staan! Mooi!

  Klik hier voor nog meer foto’s van de Fair en de Hoenderrit.

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015