Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Bedrijvengids

  Bungalowpark Hoenderloo

  Bungalowpark Hoenderloo biedt een aangenaam verblijf met tal van faciliteiten in een prachtige omgeving.

  Bungalowpark Hoenderloo is een prachtig bungalowpark midden in de Veluwse bossen in de provincie Gelderland! In een schitterend bosgebied van 12 hectare kunt u heerlijk tot rust komen in één van de 146 luxe vrijstaande bungalows van Bungalowpark Hoenderloo. Het ruim opgezette bungalowpark is geschikt voor zowel gezinnen als rustzoekers. Alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie kunt u hier vinden. Een prachtige omgeving met leuke wandel- en fietspaden, talrijke attracties en gezellige winkelsteden bevinden zich in de directe nabijheid van het bungalowpark.

  Vanuit uw vakantiehuis in Hoenderloo op dit bungalowpark in Gelderland wandelt of fietst u zo de natuur in. Bezoek Nationaal Park de Hoge Veluwe of de Kroondomeinen bij Paleis het Loo. Misschien hebben de zandverstuivingen bij Kootwijk of de heidevlakte van de Loenermarkt meer uw voorkeur. Neem uw kinderen voor een leuk dagje uit eens mee naar attractiepark Koningin Juliana Toren, Burgers Zoo of dierenpark de Apenheul: de mogelijkheden bij Bungalowpark Hoenderloo zijn eindeloos!

  Neem ter voorbereiding op uw verblijf alvast een kijkje op onze (speciaal voor onze gasten ontwikkelde) activiteitenwebsite: http://hetbestevandeveluwe.nl
  Hier vindt u de leukste en meest bijzondere activiteiten van de Veluwe. Eigenlijk vindt u hierop de activiteiten / attracties die u echt bezocht moet hebben wanneer u de Veluwe bezoekt.

  Leuk om te weten: wij plaatsen wekelijks diverse nieuwe activiteiten!

  Ook de uitstekende faciliteiten op Bungalowpark Hoenderloo zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. Voor jong en oud is er altijd wel wat te doen op dit bungalowpark. Zo beschikt Bungalowpark Hoenderloo over een groot verwarmd zwembad met een wegschuifbare overkapping. Hierdoor kunt u in de zomer heerlijk zwemmen in de openlucht maar kunt u ook nog baantjes trekken als het wat frisser wordt. Het zwembad ligt voor u klaar vanaf de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar tot ver in de herfst! Voor de kinderen heeft het bungalowpark Tarzandorp: een avontuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden met diverse klim- en speeltoestellen, een springkussen en een zandbak. Andere faciliteiten die aanwezig zijn op Vakantiepark Hoenderloo:

  • Midgetgolfbaan
  • Tennisbaan
  • Finse sauna & Zonnebank
  • En meer!

  Nieuw: in diverse vakantieperioden verblijft Ekki Eekhoorn op ons park. Samen met een professioneel animatieteam verzorgt hij leuke activiteiten voor de kinderen.
  Via de volgende pagina kan er alvast kennisgemaakt worden met Ekki http://www.bungalowpark-hoenderloo.nl/het-park/ekkie-eekhoorn

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015