Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Bedrijvengids

  Bungalowpark Camping Krimdal

  Onze kleinschalige boscamping grenst aan Staatsbosbeheer en ligt 3 kilometer buiten het dorp Hoenderloo in het hartje van de Veluwe. In de directe omgeving heeft U een grote kans, dat U wilde zwijnen, reeën, edelherten en andere wilde dieren tegenkomt.

  Vanuit ons familiebedrijf pakt U direct met de fiets een knooppuntenroute op of maakt U een mooie boswandeling. Ook grote en kleine mountainbikeroutes zijn binnen korte afstand uitgezet. Wandel- en fietskaarten, toeristische informatie, dagbladen en ijs zijn bij de receptie verkrijgbaar! Wij liggen centraal voor de volgende LAW- paden: Marskramerpad, Trekvogelpad en het Veluwe Zwerfpad.

  Natuurlijk kunt U ook genieten van cultuur met het Kröller Müller museum, Paleis het Loo, het Jachthuis van Prins Hendrik of het Airbornemuseum, maar bovenal geniet U van de mooie natuur van de Veluwe. De bosbessen in juni en juli, mooie paarse heidevelden in augustus en de verschillende kleuren groen in voorjaar, zomer en herfst!!
  Onze ruim opgezette camping kenmerkt zich door een rustige, gemoedelijke sfeer. Dit maakt het verblijf zeer geliefd bij met name wandelaars, fietsers, rustzoekers en natuurliefhebbers. Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ons park is hond vrij!

  U kunt bij ons kiezen uit 34 comfort kampeerplaatsen van 100 – 120 m2, 13 zomerhuisjes met veel privacy en bosplaatsen voor stacaravans/chalets.

  Faciliteiten:
  - verwarmd toiletgebouw
  - kampeerplaatsen met elektra aansluiting
  - met vuilwater afvoer
  - met water tappunt
  - met televisieaansluiting
  - picknicktafels

   

  - 2 - 4 persoons zomerhuisjes verspreid in het bos met veel privacy
  - linnengoed- en handdoekverhuur
  - gratis kindermeubilair
  - parkeerplaats bij het huisje
  - rookvrij
  - geen huisdieren

  - wasserette
  - WiFi draadloos internet
  - kinderspeeltoestellen
  - fietsverhuur
  - GPS verhuur

     Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015