Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Bedrijvengids

  Brasserie Timber’s / Snackbar Take Away

  Betaalbaar lekker eten en drinken met een ongedwongen service komen hier samen met de bosrijke omgeving en een kindvriendelijke atmosfeer.

  De brasserie is overdag geopend voor ontbijt, lunch, afternoon tea en heerlijke speciale koffie, natuurlijk met ambachtelijke appeltaart! 

  In de avond kunt u afspreken met vrienden, collega’s en/of familie voor een borrel of een maaltijd! Vanaf vijf uur serveren wij een uitgebreid diner met een ruime keuze uit internationale gerechten voor u alleen, samen of een groep.

  Voor de kinderen is er een Avonturenhof. Spelen in de vrije natuur was nog nooit zo leuk.

  Naast de etensgelegenheden geeft Brasserie Timber’s u ook de mogelijkheid voor entertainment! Wat dacht u van bowlen, midgetgolf, boogschieten, de binnen- en
  buitenspeelplaats voor de kinderen, airhockeyen en poolen? Wij beschikken zelfs over “Glow in the Dark” midgetgolfballen, hoe romantisch?! Alle activiteiten zijn te reserveren bij de receptie.

  Voor reserveringen of informatie kunt U terecht bij onze bar of U kunt bellen naar 055 – 3782005. 

  Wilt u komen eten met een groep van meer dan 10 personen, vergeet dan niet uw keuze van te voren op te geven!

  Nieuw: Snackbar Take Away Zin een makkelijke maaltijd na een heerlijke vakantiedag? De moderne en nieuw ingerichte take away op Landal Miggelenberg biedt uitkomst. Hier staat o.a. dagelijks een wisselend pannetje van de dag op het menu. Dit gezonde pannetje van de dag wordt vers bereid door onze chef kok. Ook zijn er diverse huisgemaakte pizzas af te halen.

  Naast de dagverse maaltijden en de pizzas is uiteraard ook het vertrouwde snackassortiment verkrijgbaar. Van friet met mayonaise en hamburgers tot een loempia. Zin in zoetigheid? Stel je eigen ijsje samen of kies voor een Slush Puppie. De gratis toppings voor de ijsjes maken het helemaal af.    

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015