Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Fietsen

  Van nature goed...fietsen!

  Pak de fiets en ontdek de natuur van de bijna oneindige Veluwe! Kom tot rust en geniet van het bos, de zandverstuivingen en de heidevelden in en om Hoenderloo. Als u geluk heeft, spot u één van de vele herten, zwijnen of vossen die in onze bossen leven. Vergeet niet te stoppen voor een ijsje bij IJs van Co, de beste ijsmaker van de Veluwe, of rust uit op één van de bankjes bij de muziektent.

  U kunt zelf de route van uw fietstocht in en rond Hoenderloo zelf bepalen aan de hand van het ANWB-fietsroutenetwerk, ook wel knooppuntennetwerk genoemd. Dit netwerk bestaat uit een fijnmazig netwerk van rustige wegen die bij elkaar komen in genummerde knooppunten. Met dit systeem kunt u zelf een route uitstippelen van knooppunt naar knooppunt. U kunt op meerdere plekken in Hoenderloo starten. Geniet eerst van een lekkere kop koffie bij één van de horecagelegenheden in Hoenderloo, bijvoorbeeld restaurant Het Deelerhof. Uitgefietst? Probeer dan eens een diner bij één van de restaurants in ons mooie dorp. U vindt ze hier.

  U kunt Hoenderloo fietsen huren. Essie Tweewielers of Rooth66 helpen u graag verder. U kunt met uw eigen of gehuurde fiets ook naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe fietsen. Eén van de drie ingangen van dit prachtige park bevindt zich in Hoenderloo aan de Houtkampweg 13. Komt u met de auto en wilt u toch fietsen in het Park? Dat is geen probleem. Het Park stelt gratis witte fietsen ter beschikking aan bezoekers. Deze fietsen mogen het Park niet verlaten en kunnen niet worden gereserveerd.

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015