Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Activiteiten

  Recordpoging met 175 muzikanten in Hoenderloo

  Muziekvereniging Vios organiseert op zondag 7 september vanaf 13:30 een muzikale middag in ‘het Muziekbos’ (tegenover IJs van Co) in Hoenderloo. In het kader van het 175-jarig bestaan van het dorp probeert de vereniging tijdens de finale van de middag om 17:00 uur een orkest van 175 man op de been te krijgen om gezamenlijk nog drie stukken ten gehore te brengen.

  De deelnemende orkesten komen allen uit de regio: de Koninklijke Stedelijke Harmonie (KSH) Apeldoorn, muziekvereniging Ugchelen, muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen, muziekvereniging Heijenoord en natuurlijk Vios Hoenderloo zelf.

  Organisator Hans Berkhof is tevreden met de grote opkomst: “We zijn heel blij dat we vier zusterverenigingen bereid hebben gevonden in Hoenderloo muziek te komen maken. Voor onze recordpoging met 175 muzikanten aan het eind van de middag kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Iedereen die een instrument bespeelt is welkom om tijdens de finale aan te schuiven. Het enige dat je nodig hebt, is instrument, een marsboekje en een harpje om je marsboekje op te bevestigen. We spelen dan drie stukken: de marsen Wildhorn en Royal Jubilee en het mooie stuk Without Words.”

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015