Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Activiteiten

  Informatiemiddag over nieuwe zorgplannen 2015

  Informatiemiddag over de nieuwe zorgplannen

  Vanaf januari 2015 verandert de zorg. De zorgtaken van het Rijk worden voor een groot deel door de gemeente gedaan. Het doel is om (oudere) inwoners zolang mogelijk thuis te laten wonen. De gemeente biedt haar inwoners vanaf 2015 tal van zorg en welzijnvoorzieningen aan.

  Wij kunnen ons voorstellen dat de veranderingen vragen oproepen:

  Blijft mijn huidige zorg blijft bestaan in 2015?
  Blijft mijn thuiszorg hetzelfde?
  Waar en bij wie kan ik een nieuwe aanvraag voor zorg indienen?

  De dorpsraad streeft ernaar om de zorg in het dorp te brengen door de zorgverleners onder te brengen in een sociaal zorgteam. Daarin zitten in elk geval de wijkverpleging, maatschappelijk werk, ambulante zorg en de huisarts.

  Over deze veranderingen en de vragen die bij u leven willen wij u informeren.

  Daarom organiseert de Dorpsraad in samenwerking met de gemeente Apeldoorn, Maatschappelijk werk en de huisarts een informatie middag. Tijdens de bijeenkomst zullen de diverse zorgverleners u vertellen op welke zorg u recht heeft en hoe u deze zorg kunt annvragen.  

  Wij nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op donderdag 13 november in het Dorpshuus in Hoenderloo. De bijeenkomst begint om 17.00 uur.

  Wij zien u graag op deze middag in het Dorpshuus!

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015