Hoenderloo - Zonsopgang Hoenderloo - Karakteristieke woning Hoenderloo - Bospad in de herfst Hoenderloo - Weiland met Koeien

  Activiteiten

  Hoenderloo Fair

    

  In het weekend van 26 september komt er een einde aan de tentoonstelling Van Gogh, dwars door de collectie in het Kröller-Müller Museum, gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een van de ingangen is te bereiken via Hoenderloo, waar de schilderijen van Van Gogh buiten staan en de zonnebloemen alle bezoekers verwelkomen. De zonnebloemen lijken de schilderijen zelfs te stelen, want het zicht naar de mooie afbeeldingen is bijna helemaal weggenomen.
  Zaterdag 26 september is de dag dat iedereen kan zien en horen dat Hoenderloo zich ook heeft laten inspireren door 125 jaar Van Gogh. De smaak van Van Gogh wordt geproefd, klaargemaakt door de plaatselijke horeca; bezoekers kunnen schilderen ala Van Gogh; er is een kunstmarkt in ‘t vernieuwde Dorpshuus en Hoenderloose bedrijven gaan zich manifesteren; daarnaast staan er gastkramen; de HoenderRit, een oldtimer rally met honderd klassieke auto’s eindigt op de Hoenderloo Fair; de winnaars van de zonnebloemenwedstrijd worden bekend gemaakt. Kortom, we gaan een feest maken van deze 1ste Hoenderloo Fair.
  14.00 uur Opening door wethouder J. Kruithof
  17.00 uur Prijsuitreiking HoenderRit en aansluitend prijsuitreiking zonnebloemwedstrijd.

  In het voorjaar riepen we “Als we zaaien zullen we ook oogsten! “ Nu roepen we: “Hoenderloo is er klaar voor”. We gaan het met elkaar laten zien. Fijn als u er bij bent.

   

  Locatie

  Laatste Foto's

  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015
  • Opening Dorpshuus 2015