Samen er op uit

Samen er op uit

Ga je eigen weg

Ga je eigen weg

Cultuur snuiven

Cultuur snuiven

Daag jezelf uit

Daag jezelf uit

Geniet van je gezin

Geniet van je gezin

 

HET DORP HOENDERLOO

LIGT MIDDEN OP

DE VELUWE

De bouw van het nieuwe Landhuis op Het Nationale Park De Hoge Veluwe vordert gestaag. Het is inmiddels al weer even geleden dat er iets over op hoenderloo.nl heeft gestaan, dus dat wordt wel weer eens tijd. Aan de voorkant van het gebouw is de vorm goed duidelijk en dat het een heel speciaal gebouw gaat worden wordt steeds meer zichtbaar.

panorama 18 oktober

Klik op de pagina hieronder om de officiƫle pagina van de gemeente Apeldoorn te openen en het gemeentenieuws te lezen.

Apeldoorn Stadsblad 17 oktober Pagina 1

Met de overgang van de oude naar de nieuwe website van Hoenderloo waren er wat problemen met de koppeling van de nieuwe site met de facebookpagina van Hoenderloo. Aangezien de meeste mensen naar de site kijken via Facebook is hard gewerkt om deze koppeling voor elkaar te krijgen. Vanaf nu worden alle berichten die nieuw op de site komen automatisch doorgeplaatst op de Facebookpagina van Hoenderloo. 

Als u op het bericht klikt in Facebook gaat u automatisch naar de website van Hoenderloo en daar kunt u ook de oudere berichten die al op deze site hebben gestaan bekijken. Ook kunt u de site daar eens rustig bekijken en wellicht even door de fotoalbums bladeren. Of de pagina's van de verenigingen en bedrijven bekijken. Ook is er een evenementenkalender, zodat u op de hoogte bent van de komende evenementen in Hoenderloo.

Een aantal dagen geleden werd op deze site aangekondigd dat een groepje HoenderloĆ«rs, die wekelijks oefenen bij de buurtsportcoaches Gerrie en Redouan, in training was voor de Strong Viking Run in Amsterdam van gisteren. Dertien kilometer jezelf testen, afzien op sommige momenten en je grenzen verleggen. Ze hebben het allemaal gehaald en wat trots zullen ze zelf, maar zeker ook de coaches geweest zijn. 

strong viking run 2

Goed gedaan allemaal. Jullie hebben het maar mooi geflikt! Hulde!

Meer informatie over de buurtsportcoaches, kijk op deze site onder Informatie en dan bij maatschappelijk op de pagina van de buurtsportcoach.

 

We horen vaak van bezoekers dat ze het heerlijk vinden om in de gezonde boslucht weereven op adem te komen.

Ieder jaargetijde heeft zijn charmes en die komen in Hoenderloo goed tot zijn uiting. Van de bloeiende natuur in de lente, de eindeloze avonden in de zomer, de betoverende kleuren van de herfst tot het robuuste van de winter.
Niet voor niets is Hoenderloo daarom een zeer geliefde locatie voor (natuur)fotografen.

Als inwoners zijn wij trots op ons dorp en dat delen we graag met je.

Je wist natuurlijk al lang dat het Nederlands elftal hier trainde en zelfs de Giro d'Italia door ons dorp reed. En dat is logisch. We worden omgeven door de uitgestrekte Veluwse bossen waar je heerlijk kunt genieten van de natuur.

Of je nu ontspannen gaat wandelen, fietsen of e-biken, of je lekker in het zweet werkt tijdens het rennen, paardrijden, mountainbiken of crossen, je zult je hier geen moment vervelen.

De steden Apeldoorn, Arnhem en Ede liggen op slechts 20 minuten afstand. Je vindt hier tevens de ingang naar het Nationale Park de Hoge Veluwe, met o.a. het wereldberoemde Kroller Moller Museum, met werken van Vincent van Gogh.

Of je nu met je geliefde, familie of met vrienden komt, wij inwoners delen graag onze geheimen met je. Kijk bij ACTIVITEITEN en zie de diverse dingen die wij zelf hier ook graag doen. Je kunt het ons uiteraard ook persoonlijk vragen als je hier op bezoek bent.