Nieuws

Energietoeslag aanvragen

27 nov 2023

Stemmen Tweede Kamerverkiezingen Hoenderloo geteld

26 nov 2023

Sinterklaas is weer in Hoenderloo!

18 nov 2023

Morgen geen intocht, wel een groot kinderfeest

17 nov 2023

Sint komt zaterdag aan in Hoenderloo

16 nov 2023

Mooie oude film bij HNI

08 nov 2023

Super leuke Halloweendisco

06 nov 2023

Geslaagde Doedag

04 nov 2023

Sinterklaas komt zeker ook naar Hoenderloo

02 nov 2023

Hebben jullie al een mooi griezelpak

31 okt 2023

Vanaf 1 december 2023 kunnen alle inwoners van Apeldoorn met een inkomen tot 140% van het sociaal minimum per huishouden een energietoeslag aanvragen. Dit doet u op apeldoorn.nl/energietoeslag. Daar vindt u ook de voorwaarden waar u aan moet voldoen om recht te hebben op de energietoeslag.

De uitkomst van de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen woensdag was een verpletterende overwinning voor de PVV. Ook in Hoenderloo heeft de partij van Geert Wilders de meeste stemmen gekregen. De uitslag van Hoenderloo.

Heel goed nieuws op de site van Hoenderloo! Sinterklaas is vandaag weer in Nederland aangekomen en vanmiddag was hij ook meteen naar Hoenderloo gekomen. Hij wilde zo graag zijn vriendjes en vriendinnetjes weer zien. Het werd een heerlijk feestje in Ons Dorpshuus.

De intocht van Sinterklaas wordt in Hoenderloo altijd georganiseerd door de Hoenderlose Zaken Vereniging. Die heeft contact gehad met de Sint op de stoomboot, die al aardig dicht bij Nederland is.

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver, Sinterklaas en zijn Pieten zijn dan weer in Nederland en dus ook in Hoenderloo. Komen jullie hem welkom heten?

Het Nieuwe Initiatief opent twee keer per week de deuren van Ons Dorpshuus in Hoenderloo voor een inloop. Iedereen kan dan gezellig binnen komen voor een kopje koffie of thee, een praatje, een lunch en nog veel meer. Op dinsdag en vrijdag. Regelmatig is er een speciale actviteit en vrijdag wordt er een zeer fraaie oude film over een stukje Hoenderloo vertoont.

Afgelopen zaterdag konden kinderen naar ons Dorpshuus komen om samen lekker helemaal los te gaan tijdens de Halloweendisco van HAJO. Er liepen toch veel enge figuren rond in het dorpsgebouw!