Nieuws

Heerlijke dauwtraptocht

19 mei 2023

U kunt nog mee met de seniorentocht

17 mei 2023

Inschrijven voor de Hoenderlose dorpsquiz

17 mei 2023

De Overlopers flikken het weer!

13 mei 2023

Morgen Eerste Hoenderlose open atelierroute

13 mei 2023

Klussen voor het dorp tijdens voorjaars Doedag

09 mei 2023

Gaat u ook mee dauwtrappen

09 mei 2023

Indrukwekkende dodenherdenking

05 mei 2023

Morgen 4 mei herdenking bij het oorlogsmonument

03 mei 2023

De bloembakken zijn weer geplaatst

03 mei 2023

Gisteren hebben ruim 90 inwoners van Hoenderloo de route gefietst die de organisatie voor de dauwtraptocht van dit jaar had uitgezet. Een prachtige route.

Op donderdag 1 juni kunnen de Hoenderlose senioren, vanaf 65 jaar, mee met de seniorentocht van het dorp. De commissie heeft een leuke dag geregeld, volledig verzord, voor 50 euro. In de Nieuwe Plaggensteker van april staan meer gegevens. Er zijn nog een paar plekjes in de bus beschikbaar. Men kan zich opgeven bij Tonny Westerveld, 055-3781476 of Rob Spelde, 06 - 20683177. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner, verzorgd door restaurant de Veluwe, in 't Dorpshuus. 

Dus al u een 65-plusser bent, in Hoenderloo woont en zin heeft om met anderen gezellig een dagje uit te gaan, geef u op. De commissie zou dat heel gezellig vinden.

logo seniorentocht kleiner

Op 9 juni wordt de Hoenderlose dorpsquiz met als thema "Hoenderloo in zwoele wintersferen" gespeeld. Inmiddels hebben al heel wat teams zich ingeschreven om op de quizdag een geweldige avond te hebben met elkaar. Er is nog ruimte voor teams van inwoners uit Hoenderloo om zich in schrijven en dan op 9 juni de strijd aan te gaan met de andere teams. Inschrijven kan nog tot  en met 19 mei.

Ook deze dorpsquiz wordt georganiseerd door de vereniging HAJO. Klik op het onderstaande logo van deze dorpsquiz om naar de inschrijfpagina te gaan.

logo dorpsquiz 2023 jpg

Vandaag hebben de Nederlandse kampioenschappen jachthoornblazen plaats gevonden in Soest en de twee jachthoornblaasgroepen die sterke banden hebben met ons dorp hebben daar in de categorie Bes fantastisch gepresteerd.

Acht Hoenderlose kunstenaars en ambachtslieden hebben de handen ineen geslagen en geven het publiek morgen een unieke kans om hun werken te bewonderen. Daarmee staat deze moederdag bij heel wat mensen in het teken van kunst.

0005850 Dorpsraad Hoenderloo stickers 800x200mm LR Pagina 2

Afgelopen zaterdag konden de inwoners van Hoenderloo meehelpen om het dorp 'zomerklaar' te maken door de handen uit de mouwen te steken tijdens de eerste Doedag van dit jaar. Hans Essenstam had vanuit de organiserende Hoenderlose Zaken Vereniging (HZV) veel taken verzameld, maar velen bleven liggen. De opkomst was niet best.

Het is een schitterende traditie om op Hemelvaartsdag een fraaie route te fietsen die door 2 Hoenderlose verenigingen georganiseerd is. Ook dit jaar kan men weer wat kilometers maken op de fiets en genieten van een leuke dorpsactiviteit.

bord dauwtrappen 2023