Nieuws

Zaterdag kerstmarkt bij 't Dorpshuus

08 dec 2022

Vergadering Onderling Hulpbetoon gaat gewoon door

05 dec 2022

De Dorpskerstboom staat weer

04 dec 2022

Waar zijn de stoelen?

03 dec 2022

Hermes voor 2 jaar busvervoerder

01 dec 2022

Foto albums geplaatst

28 nov 2022

Nieuwe Plaggensteker november 2022

28 nov 2022

Luchtruimherziening catastrofe voor de Veluwe

17 nov 2022

Sinterklaas welkom geheten in Hoenderloo

13 nov 2022

Darters winnen wederom de koersbalbokaal

12 nov 2022

Zaterdag wordt er een sfeervolle en gezellige kerstmarkt gehouden in en om 't Dorpshuus van Hoenderloo. Gratis toegang en iedereen is welkom om onder de fraaie dorpskerstboom te komen genieten en proeven van de kerstsfeer.

Welkomstbord kerstmarkt 2022

 

De jaarvergadering van de Hoenderlose zorgvereniging Onderling Hulpbetoon staat gepland voor vrijdag, aanvang 20.00 uur. Precies het moment dat het Nederlands voetbalelftal begint aan de zware klus in de achtste finales van het WK tegen Argentinië.

Gisteren heeft de Hoenderlose Zaken vereniging (HZV) er weer voor gezorgd dat er een fraaie dorpskerstboom in Hoenderloo staat te pronken. Een mooi baken van licht in deze donkere dagen voor ongeveer een maand. 

De vrijwilligers die de Plaggenhut naast het losloopgebied van het Park hebben gebouwd onderhouden hun pronkstuk goed en regelmatig en houden alles in de gaten. Dat ze er niet altijd kunnen zijn is duidelijk en helaas laat dat zijn sporen na.

Op 10 december komen de laatste electrische bussen van Keolis door Hoenderloo rijden. In verband met een concessie wisseling gaat Hermes (onderdeel van Conexxion) de tijdelijke concessie zuid rijden. 

De laatste dinsdag van de maand en dus is het de week dat de Nieuwe Plaggensteker, de dorpskrant van Hoenderloo, bij de huishoudens in het dorp gratis in de bus valt. Maar uiteraard staat hij ook weer op de site van de vereniging die verantwoordelijk is voor de uitgave (www.hajo-hoenderloo.nl) en de site van Hoenderloo online in kleur.

Op de site van Hoenderloo kunnen veel foto-albums bekeken worden van activiteiten die plaats hebben gevonden. Recentelijk zijn daar een aantal 'nieuwe' albums aan toegevoegd die nog niet in het overzicht stonden.