Nieuws

Zienswijze Kop van Deelen

03 aug 2021

Betrokkene steekincident verwijderd

02 aug 2021

Nieuwe Plaggensteker juli 2021 online

28 juli 2021

Gaswerkzaamheden afgerond

28 juli 2021

Jeu de boules kampioenschap van Hoenderloo

26 juli 2021

Tweede editie jeu de boules toernooi

26 juli 2021

Nieuwe sportvloer in t Dorpshuus

21 juli 2021

Waterijsjes bij IJs van Co

20 juli 2021

Nieuw boek over Hoenderloo te verkrijgen

13 juli 2021

Helaas dit jaar ook geen Zomerfeest

10 juli 2021

Dorpsraad Hoenderloo logo fc klein

Hoenderloo's Belang heeft als eerste stap in het besluitvormingsproces rondom de Kop van Deelen een formele zienswijze ingediend.


Deze zienswijze is tot stand gekomen met hulp en inbreng van veel dorpsbewoners, waarvoor nog hartelijk dank. Hoewel misschien niet iedereen er gelijk over denkt, is een fors aantal aandachtspunten onder de aandacht van Ede gebracht, die op zijn minst om een reactie vragen. Het voornemen van de gemeente is om eind augustus alle zienswijzen te hebben verwerkt en een besluit te nemen.

 

Klik op de onderstaande knop om de hele zienswijze te lezen. 

 

klik hier

Afgelopen vrijdag was Hoenderloo helaas in het nieuws door een steekincident op het voormalige terrein van de Hoenderloo Groep. Het haalde de landelijke pers en op dit soort nieuws zit niemand te wachten.

De Nieuwe Plaggensteker, de dorpskrant van Hoenderloo, komt deze weer weer uit en zal bij alle Hoenderlose huishoudens gratis in de brievenbus vallen.

Al sinds januari werd er ergens in ons dorp wel gegraven door o.a. de mensen die nieuwe gasleidingen kwamen aanbrengen. Een heel pittige klus die vandaag wordt afgerond.

Zoals aangekondigd informatie over het Hoenderlose kampioenschap jeu de boules, Boules, Beers & Bites:

Vorig jaar hadden een aantal buurtjes van de Speldermarkweg de hoofden bij elkaar gestoken in heftig coronatijd en werd het idee voor een jeu de boulestoernooi geboren voor de eigen straat. Vorige week is de tweede editie van start gegaan en wellicht is er een traditie geboren.

 

Deze week wordt er gewerkt in de sportzaal van 't Dorpshuus; er komt een nieuwe vloer in.