Nieuws

Denkt u aan de stekjesmarkt?

17 mei 2024

Prijswinnaars dauwtraptocht bekend

16 mei 2024

Stekjesmarkt bij HNI

15 mei 2024

Boekenmarkt van de Heldringkerk

15 mei 2024

Houtsnijwerk in de kleine Arcke

11 mei 2024

Wat een heerlijke dauwtraptocht

10 mei 2024

Gaat u ook mee dauwtrappen?

08 mei 2024

Herdenking met paraplu

05 mei 2024

Voorjaarsschoonmaak kleine Arcke

04 mei 2024

Inschrijving Happy Hippie Hoenderloo gestart

01 mei 2024

Bij HNI zitten ze er helemaal klaar voor om mensen met of zonder groene vingers te verwelkomen bij 't Dorpshuus. Vandaag houden ze er de stekjesmarkt waar men stekjes of plantjes kan vinden om in de (moes)tuin te zetten of in een fraaie pot op het terras of balkon.

stekjesmarkt HNI 2024 vooraf

Kom gerust even een kijkje nemen en drink een lekker bakje koffie of thee mee. Proef ook de gezelligheid van HNI en praat men anderen. Een pure win-win situatie. 

Op Hemelvaartsdag werd er een super leuke en gezellige Hoenderlose dorpsdauwtraptocht verreden. Een mooi tocht volgens iedereen met schitterend weer, veel deelnemers en de organisatie stond als een huis. Er waren ook vragen en opdrachten en de winnaars zijn inmiddels bekend.

Het Nieuwe Initiatief (HNI) is iedere dinsdag en vrijdag geopend in 't Dopshuus en dan kan iedereen komen voor een stukje gezelligheid, een praatje, wat te drinken, een lekker lunch  of voor een activiteit. Vrijdag zal de inmiddels welbekende stekjesmarkt weer gehouden worden.

Boekenliefhebbers opgelet! Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei a.s. wordt er, van 10:00 tot 15:00 uur, in de Heldringkerk een boekenmarkt gehouden. Keuze genoeg want er is een groot assortiment aan boeken.

Morgen, zondag 12 mei, is museum de kleine Arcke, weer geopend en men heeft weer een Hoenderloër gevonden die zijn speciale hobby wil laten zien aan belangstellenden. Dit keer houtsnijwerk met een laser.

Misschien wel een record aantal deelnemers gisteren tijdens de dauwtraptocht van Hoenderloo. De weersomstandigheden zaten dan ook perfect mee en maar liefst bijna 150 Hoenderloërs stapten op de fiets 's morgens bij 't Dorpshuus.

Morgen is het Hemelvaartsdag en in Hoenderloo is het een prachtige traditie dat er dan een dorpsdauwtraptocht gehouden wordt. Een fietstocht voor het hele gezin.