Vandaag hebben een aantal vrijwilligers van museum de kleine Arcke gezamenlijk de buitenboel van het fraaie gebouwtje flink schoon gemaakt. 

Lekker aan het soppen zodat het gebouw er van buiten weer nog netter uit ziet. Tijdens deze voorjaarsschoonmaak werd vuil weggepoetst, evenals spinnewebben enz. Naast nuttig zeker ook heel gezellig. Het weer had men zeker ook mee; lekker zonnig en een redelijke temperatuur.

voorjaarsschoonmaak arcke 2024

Het aanzicht was al gezellig en het kleine gebouw staat er geweldig, maar nu ziet het gebouw er weer spik en span uit. Het maakt voor de activiteiten die in het gebouw zullen plaatsvinden niet veel uit, maar een stukje uitstraling doet zeker ook wat. 

Men zoekt bij museum de kleine Arcke nog vrijwilligers die zouden willen helpen bij activiteiten als vandaag, maar ook als er een expositie, lezing of iets dergelijks is in het gebouw. In principe is dat elke tweede zondag van de maand het geval. Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en men neemt contact met u op.