Vrijdag (30 november) wordt de toplaag van het asfalt aangebracht op de kruising van de Van Golsteinlaan richting Apeldoorn. De kruising wordt dan afgesloten van 06.00 tot en met 18.00 uur. Het afsluiten is onder voorbehoud van slechte weersomstandigheden. Deze asfaltering stond in eerste instantie gepland voor donderdag 29 november, maar door de verwachte weersomstandigheden op die dag is in overleg met de provincie Gelderland besloten uit te wijken naar vrijdag.

Om de asfaltwerkzaamheden te kunnen uitvoeren moet de kruising volledig worden afgesloten. Dit betekent dat het verkeer, komend vanuit Hoenderloo, een omleiding dient te volgen. Deze omleiding loopt over de provinciale wegen via Otterlo en Stroe over de A1 richting Apeldoorn. De verkeersstroom richting Ugchelen wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De rijstrook vanuit Apeldoorn richting Hoenderloo over de parallelbaan blijft tijdens de werkzaamheden aan de kruising wel open voor verkeer. 

Tijdens de werkzaamheden aan de kruising van de Van Golsteinlaan kunnen de busdienst en hulpdiensten (in geval van calamiteiten) in beide richtingen gebruik maken van de parallelbaan. Hiervoor zullen verkeersregelaars worden ingezet bij v.d. Valk en aan het einde van de paralellbaan bij het kruispunt Hoenderloseweg/Otterloseweg. 

Na het afronden van de werkzaamheden kan het verkeer, komend vanuit Hoenderloo, weer via de N304 richting Apeldoorn rijden. 

Hier onder een foto met ingekleurd het gedeelte dat afgesloten wordt. Klik op de foto om de verkeersmaatregelen voor de afsluiting van de Van Golsteinlaan te kunnen bekijken. 

schets werkzaamheden europaweg