Pagina informatie
Pagina titel:
Pagina beschrijving:

Inloopochtenden
Wekelijks worden op de vrijdag tussen tien en twaalf inloopochtenden in het Dorpshuus georganiseerd: Een laagdrempelige inloop voor iedere dorpeling die daar behoefte aan heeft of het gewoon leuk vindt om anderen te ontmoeten. Voor een kopje koffie, voor advies en hulp op vele vlakken (computers, reparaties en formulierenhulp), voor een praatje of een spelletje. Kortom: Elkaar gezellig ontmoeten!

Handwerkgroep (pilot)
Op woensdag 10 april zijn we een pilot van 3 maanden gestart met handwerken in ’t Dorpshuus. Van half 10 tot half 12 wisselen wij kennis uit, drinken koffie of thee, handwerken we en hebben een gezellige ochtend. De handwerkgroep wordt geleid door Anly van Oostendorp.

Let op: De ochtenden vinden om de 14 dagen plaats. De data voor het tweede kwartaal: 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni en 3 juli. Daarna wordt gekeken of er voldoende belangstelling is om dit initiatief voort te zetten.

De toegang is gratis. Voor materialen wordt een vergoeding gevraagd, net als voor de koffie of thee, zoals gebruikelijk bij de inloopochtend op vrijdag. Je bent van harte welkom!

Wie zitten er achter Het Nieuwe Initiatief?
Onder de naam Het Nieuwe Initiatief werken 't Dorpshuus, Stichting De Kap (Dinge Doen) en de Vereniging Hoenderloo's Belang samen. Het Nieuwe Initiatief bestaat uit een groep van Hoenderlooërs, die zich actief wil inzetten om de leefbaarheid van Hoenderloo voor alle inwoners te versterken door het ondersteunen en opzetten van initiatieven waarbinnen elkaar ontmoeten centraal staat.

Dit gebeurt in samenwerking met professionele organisaties, actieve buurtbewoners en vrijwilligers. U kunt Het Nieuwe Initiatief bereiken via [email protected] of telefonisch op 06-20992276 (Paul de Jongh).

 

Activiteiten poster 2019 HNI vanaf 10 uur

Contactgegevens

Telefoon:
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden