Pagina informatie
Pagina titel:
Pagina beschrijving:

Inloopochtenden

Wekelijks worden op de vrijdagochtenden tussen half tien en half twaalf inloopochtenden in het Dorpshuus georganiseerd: Een laagdrempelige inloop voor iedere dorpeling die daar behoefte aan heeft of het gewoon leuk vindt om anderen te ontmoeten. Voor een kopje koffie, voor advies en hulp op vele vlakken (computers, reparaties en formulierenhulp), voor een praatje of een spelletje. Kortom: Elkaar gezellig ontmoeten!

Wie zitten er achter Het Nieuwe Initiatief?

Onder de naam Het Nieuwe Initiatief werken 't Dorpshuus, Stichting De Kap (Dinge Doen) en de Vereniging Hoenderloo's Belang samen.

Het Nieuwe Initiatief bestaat uit een groep van Hoenderlooërs, die zich actief wil inzetten om de leefbaarheid van Hoenderloo voor alle inwoners te versterken door het ondersteunen en opzetten van initiatieven waarbinnen elkaar ontmoeten centraal staat. Een 4-tal inwoners hebben de opleiding voor buurtcontactpersoon gevolgd. De buurtcontactpersoon legt contacten met actieve bewoners en de activiteiten.

Dit gebeurt in samenwerking met professionele organisaties, actieve buurtbewoners en vrijwilligers. U kunt Het Nieuwe Initiatief bereiken via [email protected] of telefonisch op 06-20992276 (Paul de Jongh).

Activiteiten poster 2019 HNI vanaf 10 uur

Contactgegevens

Telefoon:
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden