Groep informatie
Groep titel:
Groep omschrijving:

HAJO (Hoenderlose Activiteiten Jongeren Organisatie) is opgericht in 1990 en organiseert gratis activiteiten voor jong en jeugdig Hoenderloo. 

De vereniging heeft momenteel 7 leden. Iedere maand geeft HAJO de dorpskrant De Nieuwe Plaggensteker uit. Deze wordt gratis huis-aan-huis bezorgd en bevat nieuwtjes, wetenswaardigheden en verslagen van activiteiten en gebeurtenissen uit Hoenderloo. De meest recente editie van deze maandkrant is steevast te lezen op de website van de vereniging onder het kopje 'Plaggensteker'.

Voorzitter: Rob Spelde, Secretaris: Yvonne Dros, Penningmeester: Chantal Spelde

HAJO De van oorsprong Hoenderlose Activiteiten Jongeren Organisatie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor de Hoenderlose jeugd. Door een flinke terugloop van kinderen in het dorp de laatste jaren zijn activiteiten als disco’s, playbackshows en dergelijke niet meer haalbaar.

Hoofdactiviteit van de vereniging nu is het uitbrengen van de maandelijkse dorpskrant De Nieuwe Plaggensteker, het organiseren van Hoenderpop op de eerste vrijdag van juli, het houden van een Sint Maartentocht voor de jeugd en een vossenjacht.

Contact: Rob Spelde, 06 - 20683177

Email: robspelde@planet.nl

Website:
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden