Laden omslagfoto... Sleep omslagfoto naar gewijzigde positie
Openingstijden 
zondag
12:00 — 20:00
maandag
Gesloten
dinsdag
12:00 — 20:00
woensdag
12:00 — 20:00
donderdag
12:00 — 20:00
vrijdag
12:00 — 20:00
zaterdag
12:00 — 20:00
Pagina informatie
Pagina titel:
Pagina beschrijving:

't Pannekoekhuis Hoenderloo is in 1989 opgericht en inmiddels is het restaurant een begrip in de omgeving geworden en zelfs ver daarbuiten. Gastvrijheid en een vlotte, vriendelijke bediening, waarborgt dat iedereen hier ontspannen kan genieten van lekker eten en drinken. Hier worden de pannenkoeken nog op een ambachtelijke wijze in de pan gebakken volgens een tientallen jaren oud familierecept.

Naast veel verschillende pannenkoeken biedt ’t Pannekoekhuis ook diverse lunch- en voorgerechten, plateservices en nagerechten. Voor kinderen is het altijd feest: bij alle kindergerechten krijgen ze een muntje om een cadeautje uit te zoeken.

Bezoekers komen uit alle windstreken: toeristen die in de omgeving vakantie vieren, buurtbewoners, passanten, dagrecreanten; iedereen strijkt hier neer voor een hapje en drankje. Bij mooi weer is het genieten op het mooie, op het zuiden gelegen terras, waar voldoende schaduwplekken zijn.

Er staan speeltoestellen in de speeltuin waarop kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven. Bij minder mooi weer krijgen de kinderen een leuke kleurplaat of Donald Duck. Binnen is het ruim, de sfeer is warm en gezellig. Een typisch pannenkoekenrestaurant met een moderne draai.

Openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag en zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur. Op maandag en vrijdag zijn wij gesloten.

  • 225 zitplaatsen (155 in het restaurant en 70 op het terras)
  • Ruime parkeergelegenheid (enkel voor gasten)
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Oplaadlocatie voor uw elektrische fiets
  • Airconditioning
  • Ook mogelijk om af te halen

Contactgegevens

Adres:
Postcode plaats:
Telefoon:
Website:
Emailadres:
info@pannekoekhuishoenderloo.nl
Niet mogelijk om de tooltip inhoud te laden